Veli Akademileri

Ekm

Veli Akademileri Eğitim Programı kapsamında Teknolojinin Bilinçli Kullanımı "Dijital Çağda Ebeveyn Olmak" konulu 1. eğitim 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 16.30'da okulumuzun Bilişim Teknolojileri öğretmeni Gamze BİRDAL tarafından uzaktan eğitim yoluyla verildi. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Veli Akademileri Eğitim Programı 20 Ekim 2022 Perşembe günü okulumuzda başlıyor. Teknolojinin Bilinçli Kullanımı "Dijital Çağda Ebeveyn Olmak" konulu 1. eğitim 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 16.30'da okulumuzun Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gamze BİRDAL tarafından uzaktan eğitim yoluyla verilecektir. Uzaktan eğitim bağlantı adresi bir saat öncesinde veli gruplarından paylaşılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Bilinçli Anne-Baba, Huzurlu Aile, Mutlu Çocuk, Güvenli Gelecek, Güçlü Türkiye" ilkesiyle velilerimize yönelik; okul-veli işbirliği ile düzenlenen İstanbul Veli Akademileri Eğitimleri tamamlanmış olup okul idaremiz, eğitimci öğretmenlerimizin katılımıyla velilerimize katılım belgeleri teslim edilmiştir. Eğitimlere katılım sağlayan tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Gamze Birdal ve Rehber Öğretmeni Canan Çay tarafından  veli akademileri eğitimi 5. oturumu "Sosyal Medya ve Teknolojiyi Bilinçli Kullanma" konulu seminer 24 Mayıs 2022 Salı günü uzaktan eğitim yoluyla yapılmıştır.  Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni 17-26 Mayıs tarihleri arasında Bilişim Haftası kapsamında öğrencilerimize "Siber Güvenlik, Güvenli İnternet ve Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı" konularında farkındalık oluşturmak amacıyla seminer düzenlemiştir.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Oktay Coşkun tarafından veli akademileri eğitimi 5. oturumu "Akademik Başarı ve Meslek Seçimi" konulu seminer uzaktan eğitim yoluyla yapılmıştır. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Diğer oturumlar için de tüm bilgilendirmeler internet sayfamızda ve okul iletişim gruplarında yapılacaktır.

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halime BAYRAKDAR tarafından veli akademileri eğitimi 3. oturumu "Aile Ahlakı ve Çocukta Ahlaki Gelişim" konulu seminer uzaktan eğitim yoluyla yapılmıştır.  Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Diğer oturumlar için de tüm bilgilendirmeler internet sayfamızda ve okul iletişim gruplarında yapılacaktır.